syrop - 6989 przepisów (strona:302/466)

Masło orzechowe active arachidowe/mix orzechów crunchy - Primavika 168

tłuszcz się niestety pojawia ale jego ilość nie jest pokaźna a samo masło jest tak cudowne, że możemy przymknąć na to oko. Przepyszna kanapka z masłem orzechowym active i syropem daktylowym <3 Czekoladki z gorzkiej czekolady nadziane masłem orzechowym active mix orzechów  Ocena: 6 pand

Candy Pandas
Mieszanki musli: Fit / Cookiem&Cream - mojemusli.pl 138

Cream: płatki owsiane, granola (płatki owsiane, cukier, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, kaszka kukurydziana, pełnoziarnista mąka pszenna, kakao), ciastka z kremem (mąka pszenna, cukier, kakao, olej palmowy, skrobia pszenna, syrop g-f, subst. spulchniające, sól, lecytyna sojowa, aromat), muszelki czekoladowe (pełnoziarnista mąka pszenna, mąka graham, kaszka kukurydziana, cukier, glukoza, kakao, olej słonecznikowy, mleko w proszku, lecytyna sojowa, aromaty, cynamon), biała czekolada

Candy Pandas
Domowe proteinowe batony: kokosowo-pistacjowe i jaglano-żurawinowe (bez glutenu, bez pieczenia) 108

awokado -3 łyżeczki oleju kokosowego nierafinowanego Vivio - ½ szkl. wiórków kokosowych -1 limonka -ksylitol Kakaowa polewa -4 pełne łyżki oleju kokosowego nierafinowanego Vivio -6 łyżek gorzkiego kakao -4-5 łyżek syropu klonowego lub innego płynnego słodziła Śmietankę, wiórki, odzywkę i posiekane pistacje zagnieść razem. Wyłożyć plastyczną masę do prostokątnej formy (wyłożonej folią), całość wyrównać i lekko ubić. Awokado, olej

Candy Pandas
Czekolada Raw z konopią i kakao / cynamonem - Pana Chocolate 114

kakao w proszku), ziarna wanilii*, nektar kokosowy*, kokosowy olej*, konopie* 17% (nasiona i proszek), cynamon*, sól himalajska*. Cynamon: 60% kakao* (masło kakaowe, kakao w proszku) olej kokosowy*, ciemny syrop z agawy*, karob*, olejek cynamonowy* 1%, cynamon*, sól himalajska*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych Masa netto: 45g Wartości odżywcze: Konopia i kakao: 100g/ kcal, tłuszcz – 43,2g w tym kwasy

Candy Pandas
Kompot truskawkowy z owocami- zapasy na zimę 107

słonkiem i ciepełkiem tak, jak teraz. Są na to dobre sposoby, więc warto poświęcić nieco czasu na przetwory i przygotować się na zimową słotę. Dzisiaj przepis na domowy syrop, kompot truskawkowy. Nie mam pojęcia skąd wziął się ten przepis, ale w naszym domu króluje od pokoleń. Idealny do przygotowania pysznego, smakującego i pachnącego latem napoju. Świetnie sprawdzi się jako baza

Pichceniomania
Konfitura z malin 170

szkła żaroodpornego. Owoce opłukać na sicie, przebrać, zasypać częścią cukru na 3 do 4 godzin. Robię to w szerszym większym słoiku. Pozostały cukier zagotować z wodą i na wrzący syrop włożyć owoce wraz z sokiem. Konfiturę zagotować na wolnym ogniu, wstrząsając rondlem, a następnie odstawić z ognia na kilka minut. Czynność tę powtórzyć kilka razy. Konfitury można także gotować

Zasmakuj Kuchni
placuszki jogurtowo serowe 130

serek ricotta. Wszystko dokładnie mieszamy. Rozgrzaną patelnię delikatnie natłuszczamy masłem (natłuszczamy tylko za pierwszym razem). Partiami smażymy placuszki na złoty kolor z obu stron. Gotowe podajemy z miodem lub syropem klonowym

Domowy Smak Jedzenia
Jak zrobić w domu frappuccino jagodowe? 146

PRZEPIS NA FRAPPUCCINO SKŁADNIKI: - około 8-10 kostek zamrożonego mleka 3,2% - 1/2 szklanki mleka - 1/2 szklanki jagód świeżych lub mrożonych - 1 świeże espresso - cukier lub słodzik bądź słodki syrop ponadto: wysoka szklanka, bądź kubek lub słoik i słomka WYKONANIE: - do szklanki wrzuć około 8 kostek zamrożonego mleka - zaparz espresso (jeśli nie masz ekspresu, w małej filiżance zaparz mocną kawę

SMYKWKUCHNI
Babeczki z jogurtem i owocami 124

foremek do muffinek. Dekorować owocami, które de facto i tak zostaną pochłonięte w ciasto. Piec w nagrzanym na 160-170 stopni piekarniku około 30 minut. Można podawać z syropem różanym oraz posypane cukrem pudrem! Smacznego

Z Kuchni Do Kuchni
Nalewka truskawkowa 213

czasie nalewkę zlać, przelewając przez gazę, owoce odcisnąć. W dużym garnku zagotować wodę z 300 g cukru, co jakiś czas mieszamy, aby cukier się rozpuścił. Syrop delikatnie zgęstnieje, wystudzić. Dodać wyciśnięty sok z cytryny i zlaną nalewkę, dokładnie wymieszać. Przelewać nalewkę do butelek, ponownie filtrując przez gazę. Odstawić na co najmniej 6 miesięcy. Im dłużej nalewka postoi tym jest smaczniejsza

kulinarnyswiatdomi
Ciasto z płatków owsianych 165

zaserwowania sobie zdrowego ciast na śniadanie… bezcenne. Ciasto z płatków owsianych to de facto składniki, które najczęściej u mnie lądowały z płatkami w owsiance. Banany, truskawki i troszkę syropu klonowego… ja więcej do szczęścia nie potrzebowałem. Chcesz dodać orzechów? Śmiało! To ciasto czeka na Twoją inwencję twórczą. Jeśli zdecydujecie się je zrobić, to musicie mieć na uwadze

Blendman
Koktajl arbuzowo-truskawkowo-warzywny dla niemowlaka na upalne dni. 169

Waniliowo -truskawkowe pancakes. Koktajl arbuzowo-truskawkowo-warzywny 200 gramów truskawek 400 gramów arbuza pokrojonego w kostkę 70 gramów selera naciowego ( /jeden pasek) 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka syropu klonowego ( /można pominąć) Seler pokroić na kostkę i zmiksować w blenderze. Wyjąć ewentualne, niezmiksowane kawałki. Dodać resztę składników i zmiksować. Koktajle mogąbyć jednym z głównych posiłków BLW. Owoce

Krupeczki
Domowy cukier waniliowy 223

smaku. Do czego używamy cukru waniliowego? Przede wszystkim do naleśników, ciast i deserów, ale również jednym z moim ulubionych zastosowań jest słodzenie nim kawy. Nie ma potrzeby używania niezdrowych syropów, kiedy mamy pod ręką cukier z prawdziwą wanilią. Spróbujcie sami, taka kawa z rana jest naprawdę pyszna. Składniki na domowy cukier waniliowy: 300 g cukru białego 2 laski wanilii Cukier

Taste and Cook
Z ŁĄKI NA TALERZ: Dżem truskawkowy z kwiatami czarnego bzu 141

kolejną partię słodkiego syropu kwiatów już nie uzbieram. Sezon na przepiękne białe baldachy czarnego bzu właśnie mija, ale jeszcze gdzieniegdzie można uszczknąć ostanie kwiatostany czerwcowego zapachu. Udaje mi się zerwać mały bukiecik i zdążyć do domu przed burzową zawieją. Za oknem dzieje się prawie koniec świata, a ja zasypuję cukrem truskawki i wiążę mój mały bukiecik bzu sznureczkiem w rytmach

Kuchnia w Słońcu Skąpana
Deser czekoladowo-owocowy 122

czekoladowy i sycący – niewielka szklanka tego smakołyku zaspokoi największego czekoladowego głoda Składniki (na 3 porcje): 18 daktyli bez pestek 2 łyżki kakao 1 łyżka masła orzechowego 1 łyżka syropu z agawy (opcjonalnie) garść wiśni mrożonych 3 łyżki mrożonych czarnych porzeczek lub malin (mogą być świeże) 1 łyżka płatków kokosowych Wykonanie: Daktyle miksuję w blenderze przez około 1.5 minuty

Lamarida.pl

Proponowane wyszukiwania