Wariacja na temat kapusty pekińskiej znaleziona u Pauliny . Pyszna jako dodatek do drugiego dania. Składniki: 1/2 kapusty pekińskiej 2 marchewki 1 jabłko 2 ogórki kiszone 1
Kuchnia domowa AniDzisiaj coś dla miłośników modrej kapusty. Przepis pochodzi ze zbiorów siostry Anastazji. Zapraszam! Składniki: 1 nieduża główka czerwonej kapusty 1 cebula 1 pęczek szczypiorku (pominęłam - nie
Kuchnia domowa AniTaka sałatka wylądowała u nas jako dodatek do zapiekanki z kurczaka. Składniki: 250 g świeżego szpinaku typu baby 4 pomidory pęczek zielonej cebulki przyprawa do sałatek
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1/2 kapusty pekińskiej 1 duża marchewka 1 ogórek 1 jabłko 1 pomidor siekana natka pietruszki sól, pieprz przyprawa do sałatek majonez Sposób wykonania: 1. Kapustę
Kuchnia domowa AniOgromną mam ostatnio ochotę na wszystko z pomidorami - koniecznie świeżymi. A że pomidory są zdrowe i lekkie to można sobie na nie pozwolić w dużych ilościach
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1/2 główki kapusty pekińskiej 2 marchewki 1 por ulubiony dressing do sałatek np. taki lubczyk ( świeży lub suszony) Sposób wykonania: 1. Kapustę drobno szatkujemy. 2
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 kalarepa 1 marchewka 1 jabłko sól i cukier do smaku sok z cytryny Sposób przygotowania: 1. Owoce i warzywa obieramy. 2. Wszystko ścieramy na
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1/2 główki włoskiej kapusty 2 duże marchewki 1 cebula siekana natka pietruszki Sos: 2-3 łyżki oleju 2 łyżeczki musztardy krymskiej odrobina octu jabłkowego odrobina
Kuchnia domowa AniTopinambur czyli słonecznik bulwiasty. Wikipedia podaje na temat tej rośliny między innymi takie informacje " Bulwy topinamburu spożywane były przez Indian północnoamerykańskich w okresie przedkolumbijskim. Szybko
Stare Gary1/2 kapusty pekińskiej 1/2 średniej cukinii 1 marchew 1 czerwona cebula 1/3 szk posiekanego szczypiorku 25 g kiełków brokuła 3 duże rzodkiewki 1 saszetka oleju sezamowego
Ewa w kuchnirozwiń i czytaj przepis : Rozwiń i czytaj przepis :
Ewa w kuchnigłówka średniej sałaty ½ czerwonej papryki 1 mały świeży ogórek Sos: 2-3 łyżki jogurtu naturalnego 2-3 łyżki majonezu łyżeczka granulowanego czosnku lub roztarty 1
Świat Domowej Kuchni