sos paprykowy - 886 przepisów (strona:48/60)

Papryka faszerowana Toskanią – test brytfanny od Florina 212

słońcu i Ole ma taki właśnie smak masło oliwa z oliwek, ja uzyłam Mini Monini, bo jest łagodniejsza w smaku czosnek i cebula sól i pieprz kawałek dyni sos pomidorowy robiony w domu 2 woreczki kaszy gryczanej 1 woreczek kaszy jęczmiennej 1 bakłażan bazylia przyprawa Kuchmistrz od Skworcu pomidory z czarnuszką i czosnkiem niedzwiedzim od Skworcu W rondlu rozgrzewamy oliwę(...)brytfanny Toscana a w szczeliny powkładaj dynię.  Przygotuj salsę pomidorową, wlej ją między papryki i dynię. Na farsz wciśnięty w paprykę połóż kawałek masła i przykryj paprykową czapeczką.  Nałóż pokrywkę i..włóż do zimnego piekarnika, aby danie powoli nagrzewało się iw wydobywało z siebie , to co najlepsze. Ja nastawiłam na 230 stopni, po pół godzinie zmniejszyłam

Z Kuchni Do Kuchni
Placek po węgiersku 181

Przeczytałem gdzieś, że placek po węgiersku nie jest znany na Węgrzech. Może to i prawda, ale mnie nie przekonuje. Moim zdaniem danie to, nawet jeżeli nie

Wyprawy kulinarne
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem 250

Zobaczcie jak szybko i w bardzo prosty sposób możecie urozmaicić Wasze śniadanie i kolację. Pasta jajeczna ze szczypiorkiem to idealna alternatywa, która zastąpi nam wędlinę jedzoną

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pasztety i pasty kanapkowe - przegląd produktów wegańskich dostępnych w sklepach sieciowych 162

smażonymi skwarkami z cebuli Dostępność: Tesco Składniki :  woda, olej rzepakowy, tofu (woda, nasiona soi), smażona cebula 10% (cebula, olej rzepakowy, olej palmowy, mąka pszenna), drożdże, skrobia ziemniaczana, sól, sos sojowy, ocet jabłkowy, stabilizator: guma ksantanowa. Cena: 3,99zł/115g   Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 326 kcal Tłuszcz: 30,6 g / w tym kwasy nasycone: 2,2 g Węglowodany(...)nasycone: 2,1 g Węglowodany 2,1 g / w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 3,7 g Białko 6,3 g Sól: 1,4 g BeVege Pasta pomidorowo-paprykowa Dostępność: Auchan Składniki : woda, suszone warzywa 23% (pomidory, papryka, cebula), olej roślinny rzepakowy, częściowo odtłuszczone ziarno słonecznika, skrobia, sól, cukier, błonnik cytrusowy, przecier pomidorowy, sok cytrynowy w proszku (syrop glukozowy

Zielona Kuchnia

Proponowane wyszukiwania