Pasta z zielonego groszku i suszonych pomidorów Składniki: Zielony groch suszony – 100g Czosnek – 2 ząbki Pasta sezamowa tahini – 2 łyżki Suszone pomidory – 10 sztuk Oliwa z
Kuchnia Bon AppetitPudding z awokado i banana z nasionami chia Składniki – 2 porcje: Awokado – 1 sztuka Banan – 2 sztuki Nasiona chia – 2-3 łyżki Jogurt naturalny – 100g Owoce
Kuchnia Bon AppetitPain perdu z owocami Składniki – 2 porcje: Chałka – 8 kromek Jajko – 1 sztuka Sok pomarańczowy – 20ml Masło – 3 łyżki Wykonanie: Jajka wymieszać z sokiem z pomarańczy
Kuchnia Bon AppetitZapiekana kasza jaglana z jabłkami i bakaliami Składniki: Kasza jaglana – 200g Mleko – 1 szklanka Miód – 2 łyżki Jajka – 2 sztuki Mieszanka studencka Kresto – 200g Jabłka – 3
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNutella daktylowa Składniki: Suszone daktyle – 2 szklanki Kakao – 2 łyżki Mleko – 1-2 łyżki Orzechy nerkowce – ½ szklanki Wykonanie: Daktyle zalać gorącą wodą i odstawić na 1
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitSchab pieczony w ziołowej panierce Składniki: Schab bez kości – 1 kg Suszone zioła: czosnek niedźwiedzi, majeranek, tymianek Sól, pieprz Czosnek – 3 ząbki Oliwa np. smakowa – czosnkowa
Kuchnia Bon AppetitHummus z pieczonym pasternakiem Składniki: Ciecierzyca (nasiona suche) – 200g Pasternak (można zastąpić go pietruszką) – 1 sztuka Oliwa z oliwek – ½ szklanki + 2 łyżki do pieczenia pasternaku Pasta
Kuchnia Bon AppetitHummus z pieczonym burakiem i czarnuszką Składniki: Ciecierzyca (nasiona suche) – 200g Burak – 1 sztuka Oliwa z oliwek – ½ szklanki Pasta tahini – 4 łyżki Sok z 1 limonki
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit