Islandzka owsianka podawana jest przeważnie z jogurtem Skyr a ja tym razem zrobiłam ją z mlekiem i smakuje wybornie. Polecam wszystkim wielbicielom płatków owsianych. Islandzka owsianka
Moje Małe CzarowanieBardzo lubię batoniki na bazie daktyli. Jednak te sklepowe ,mimo iż mają ,,niby „ zdrowy skład bardzo odbiegają smakowo od tych zrobionych w domu.Polecam je serdecznie ,pokochacie
Ladylaura.Składniki: 4 jajka 1/2 wędzonego pstrąga tęczowego 1 ogórek kiszony 1/2 małej cebuli 1 łyżka majonezu Fanex sól i pieprz Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać
czarrna od kuchniPrzepis na pyszną wegańską pastę kanapkową z fasoli. Składniki : ok 1,5 szklanki fasoli Jaś 2 cebule jabłko kilka liści laurowych kilka ziaren ziela angielskiego kilka
e-PrzepisyKulinarneNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitJak już pewnie zauważyliście ostatnio zabawiam się z dynią. W tych zabawach nie mogło obejść się bez granoli , którą uwielbiam w każdym smaku! Dyniowa również podbiła
Blondynka GotujeWszyscy lubimy desery. Im większe pucharki, wypełnione po brzegi bitą śmietaną i polewami, tym lepiej. Każda niemal uroczystość czy spotkanie rodzinne to okazja do spotkania przy
Moja smaczna kuchniaUwielbiam zapach świeżego chleb! Ten jest super prosty w przygotowaniu. Najwięcej czasu pochłania wyrastanie ciasta i pieczenia ale to nie absorbuje to naszej uwagi. Możemy więc
Pyry na GazDyniowych klimatów ciąg dalszy :) DYNIOWE GOFRY ➡ prosto, szybko i smacznie PRZEPIS ✔1 jajko ✔4 łyżki mąki ryżowej i 1 jaglanej ✔mleko kokosowe ✔4-5 łyżek puree
TetiisheriMój kolejny eksperyment. Nie wiem czy wiecie a jeśli nie to jeszcze raz powiem, że uwielbiam makowe smakołyki zwłaszcza wigilijne MAKIEŁKI! dziś rano sobie o nich
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistośćOd jakiegoś już czasu kołatało mi się po głowie, że jak już prowadzę kulinarnego bloga, to powinienem też wrzucić coś z pieczenia ciasta. Z racji, że
manslogblogPyszne danie, które zaskoczy każdego. Robi się go niewiarygodnie szybko. Już po 30 minutach pracy możemy się nimi zajadać. Kanapeczki z chleba tostowego podane inaczej pięknie
Gotuję TestujęIdealny pomysł dla dzieci. Zwijane parówki w cieście francuskim są przepyszne, u mnie zniknęły naprawdę szybko. Wnuki pokochały to danie i prosiły o dokładkę, a teraz
Gotuję TestujęSkładniki: 5 łyżek białego sera 3 rzodkiewki pół pomidora łyżka jogurtu naturalnego szczypta posiekanego koperku sól, pieprz, zioła prowansalskie Ser lekko rozgniatamy, dodajemy jogurt, pokrojone
Gotuj z AgnesPlacki na słodko z burakiem? O tak! I to jakie pyszne :). Wilgotne, kakaowo-bananowe w smaku a do tego jeszcze zdrowe ;). Poczęstowałam znajomych i usłyszałam ,,masz
Gotuj z Agnes