Przepis na : śniadanie
Wspaniałe bułeczki drożdżowe, na słono, doskonały dodatek do barszczu, wspaniała przekąska, długo zachowują świeżość, ciągle mięciutkie, łatwo i szybko się je przyrządza, zobaczcie sami! Składniki: 0,50 kg mąki 1/2 szkl. letniego mleka 1/4 kostki drożdży 1 łyżka cukru 3/4 szklanki oleju 1 jajo 1 kostka sera feta 1 szt. średniego pora pół łyżeczki soli, pieprz Wykonanie: Zrobić rozczyn z mąki, mleka i cukru o konsystencji gęstej śmietany, odstawić do wyrośnięcia. W tym czasie przygotować farsz, na patelni... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.