Pyszne sposób na rybę, inaczej niż zwykle. Idealny na obiad, na co dzień lub na Wigilijny stół, zapieczony na pysznym sosie z pory ,majonezu i białego wina . Spróbujcie na pewno wam posmakuje ,polecam
Swojskie jedzonkonazwa śledziowej sałatki, zapewne nie jest związana z żadnym królewskim stołem, przecież niektóre potrawy w kuchni polskiej nie mają nic wspólnego ze swoją nazwą tak jak : śledzie po japońsku, ryba po grecku czy fasolka po bretońsku, albo ruskie pierogi. Bardzo lubię przygotowywać sałatki śledziowe, bo wiem że moja rodzina uwielbia śledzie pod każdą postacią, więc przygotowywanie z nich dań jest
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięSkładniki: ok. 300 g fileta z łososia 1 czerwona cebula 3 ząbki czosnku 150 g groszku mrożonego 120 g szpinaku 200 g ugotowanego makaronu pełnoziarnistego sól, pieprz przyprawa do ryb … Czytaj dalej Makaron ze szpinakiem i łososiem
czarrna od kuchni