SKŁADNIKI: 1 kg mąki, 100 g drożdży, 4 jajka, 2 kostki masła, 2 garstki cukru, 1/3 szklanki mleka, ok. 350 g powideł śliwkowych, cukier puder. Polecam
Aga w kuchniKawa mrożona 3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej Jacobs Cronat Gold, 2 łyżeczki brązowego cukru, 200 ml zimnego mleka. Przygotowanie: Rozpuszczalną kawę zalewamy letnią
Aga w kuchniSkładniki: 1,5 szklanki mąki, 1,75 szklanki mleka, 2 żółtka, 2 białka, 3 łyżki oleju lub stopionego masła, 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, 1
Aga w kuchniSkładniki: 600 ml kefiru, 2 szklanki truskawek, 2 banany, 2 łyżki brązowego cukru. Przygotowanie: Truskawki myjemy pod zimną wodą. Banana
Aga w kuchniSkładniki: 2 saszetki herbaty English breakfast, 1/2 cytryny, 1/2 pomarańczy, kilka listków mięty, 2-3 łyżki brązowego cukru. Przygotowanie:
Aga w kuchniNie wiem jak wy, ale ja uwielbiam lecho z cukinii :) Postanowiłam zrobić kilka słoiczków na zimę, póki papryka i cukinia są tanie
Aga w kuchniSkładniki: 2 duże cukinie, 2 łyżki koperku, 0,5 szklanki maki, 2 jajka, szczypta soli morskiej w młynku Kamis, szczypta pieprzu czarnego w młynku Kamis. sos
Aga w kuchniWażne jest, aby dobrze planować swój dzień i nie zapominać o regularnym odżywianiu oraz piciu odpowiedniej ilości płynów. Warto jest mieć pod ręką produkty
Aga w kuchniSkładniki: 200 ml kremówki, 2 żółtka, 1 łyżeczka cukru waniliowego, 7 łyżek cukru, 200 ml mleka, 300 g malin. Przygotowanie: Żółtka ucieramy
Aga w kuchniSkładniki: 2 kg wiśni, 1,5 kg cukru, sok z 2 cytryn. Przygotowanie: Wiśnie myjemy i drylujemy. Następnie zasypujemy
Aga w kuchniSkładniki: 1 szklanka mąki, 200 g masła, 4 jajka, 3 czubate łyżki kakao, 1 i 1/3 szklanki cukru, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 łyżki wody
Aga w kuchniSkładniki: 300 g makaronu kokardki Czaniecki, 1 brokuł, 100 g serka topionego gouda, 20 g sera camembert, 400 ml kremówki, 2 piersi kurczaka, sól morska, pieprz
Aga w kuchniSkładniki: 1,5 kg szynki (mięsa), 1 opakowanie makaronu rurki, 1 brokuł, 2 łyżki majeranku, 1/4 ognistej mieszanki przypraw, 2 łyżeczki słodkiej
Aga w kuchniSkładniki: ok.6 ziemniaków, 0,5 kg pieczarek, 1 cebula, 0,5 kg mięsa mielonego, 300 ml kremówki, 2 żółtka, 100 g żółtego sera, 0,5
Aga w kuchni