Składniki: 1 podwójna pierś kurczaka, 1/2 opakowania makaronu świderki, 300 ml przecieru pomidorowego, 1 łyżeczka ziół prowansalskich, 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczka słodkiej papryki, szczypta chilli
Aga w kuchniSkładniki: 200 g filetu z łososia, 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich, sól morska, pieprz czarny, 1 plasterek cytryny, 1 woreczek ryżu basmati. Przygotowanie: Filet z
Aga w kuchniSkładniki: mini wafelki,, wędzona makrela, serek śmietankowy, natka pietruszki, sól morska, pieprz czarny. Przygotowanie: Mini wafelki ryżowe smarujemy serkiem śmietankowym. Z makreli wyciągamy
Aga w kuchniSkładniki: 300 g serka homogenizowanego waniliowego, 1,5 szklanki mąki, 2 jajka, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli, olej. Przygotowanie:Jajka rozbijamy, dodajemy serek waniliowy
Aga w kuchniSkładniki: 1/2 opakowania makaronu spaghetti Czaniecki, 300 ml kremówki, 2 żółtka, 100 g wędzonego boczku, 1 cebula, natka pietruszki, sól marska, pieprz czarny
Aga w kuchniSkładniki: 125 g naturalnego jogurtu, 75 g masła, 2 jajka, 150 g mąki, 120 g cukru, 1/2 łyżeczki sody. szczypta soli, konfitura malinowa. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 450 g mrożonych warzyw na patelnie, 1 opakowanie makaronu fettuccione, 1/2 passata di pomodoro, 1 ząbek czosnku, 2 łyżeczki suszonej bazylii, 1 łyżeczka suszonych pomidorów
Aga w kuchniSkładniki: 1 puszka masy makowej z bakaliami, 3 szklanki mąki pszennej, 50 g drożdży, 3/4 szklanki mleka, 150g masła, 6 żółtek, 6 łyżek cukru, 1,5
Aga w kuchniSkładniki: kruche babeczki, konfitura truskawkowa, 300 ml śmietany 30%, 1 łyżeczka cukru pudru, 1/2 łyżeczki żelatyny, 2 kiwi, 2 brzoskwinie z puszki, polewa i dekoracje Helio
Aga w kuchniSkładniki: 500 g mąki pszennej, 25 g świeżych drożdży, 400 ml letniej wody, 1,5 łyżeczki soli, 1 łyżka octu winnego, słonecznik Kresto, pestki dyni Kresto
Aga w kuchniSkładniki:ciasto: 1,5 szklanki mąki, 2 jajka, 1/4 margaryny, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1/2 szklanki cukru. masa serowa: 1 kg twarogu z wiaderka, 1
Aga w kuchniSkładniki: 1 puszka masy krówkowej o smaku advocata Helio, 250 ml kremówki, 3 łyżeczki żelatyny, 30 kruchych babeczek, słupki migdałów. Przygotowanie: Ubijamy na sztywno
Aga w kuchniSkładniki: 1 filet ryby tołpyga, 4 ziemniaki, 4 łyżki oleju rzepakowego, sól, zioła prowansalskie, plasterek cytryny. Przygotowanie: Filet tołpygi myjemy pod zimną wodą i
Aga w kuchniPierogi Pierogi z makiem Pierogi z kapustą i grzybami Kluchy Dyniowe kluseczki Knedle ze śliwkami i miodem Kopytka z sosem Krokiety Krokiety w waflach
Aga w kuchniSkładniki: kilka mini wafelków, 2 plasterki żółtego sera, szprot podwędzany w oleju, natka pietruszki. Przygotowanie: Na mini wafelki ryżowe układamy małe
Aga w kuchni