Składniki: 1 brokuł, 250 g makaronu świder, 400 ml kremówki, 2 piersi kurczaka, 100 g fety, 50 g brie, 30 g goudy, 1 ząbek czosnku, sól
Aga w kuchniSkładniki: 1 saszetka herbaty Red Berries, 10 ml malinowej wódki, 30 ml piwa, 2 ml soku z cytryny. skórka z cytryny, 1 laska wanilii. Przygotowanie:
Aga w kuchniZapraszam wszystkich na herbatkę z kwiatka :) Kwiatek powstaje w ciągu 7 minut od momentu wrzucenia kulki do wrzątku... a efekt.... sami powiedzcie, że jest to
Aga w kuchniSKŁADNIKI: 100 g zmielonych pistacji, 100 g zmielonych orzechów laskowych, 4 jajka, 50 g mąki, 5 łyżek cukru, szczypta soli. 2 łyżki maku, lukier, czerwony pisak
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie kruchych babeczek, 200 g zmielonego sera twarogowego, 2 jajka, 100 ml kremówki, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki budyniu waniliowego, 1 łyżka mąki pszennej
Aga w kuchniSkładniki: 1 kg zmielonego, tłustego twarogu, 1,5 szklanki cukru, 400 ml kremówki, 2 łyżki mąki pszennej, 1 budyń śmietankowy, 1 budyń waniliowy, 9 jajek, 1
Aga w kuchniSkładniki: 3 szklanki mąki, 3/4 szklanki płynnego miodu, 1 łyżeczka sody, 5 żółtek, 3 łyżki przyprawy korzennej, 100 g masła, 1 szklanka cukru pudru. Przygotowanie
Aga w kuchniSkładniki: 1 kg kiszonej kapusty, 200 g suszonych podgrzybków, 1 cebula, 4 liście laurowe, 3 ziarenka ziela angielskiego, 4 ziarenka pieprzu, Przygotowanie:
Aga w kuchniJakie są Wasze ulubione pierogi? Ja uwielbiam z mięsem, ruskie i z kapustą i grzybami, ale te ostatnie robię tylko raz w roku
Aga w kuchniChoć podobny do łososia to zupełnie inny :) Filet z łososia jest zdecydowanie grubszy i bardziej tłusty. Filet z pstrąga łososiowego jest smaczny, ale do
Aga w kuchniCo to za święta bez piernika... piekę go tylko raz w roku, więc smakuje wyjątkowo :)Składniki: 1,75 szklanki mąki, 0,5 szklanki cukru, 200g płynnego
Aga w kuchniCo się nie spojrzy, to każdy kicha, kaszle, smarka.... :) Polecam Wam na to wstrętne choróbsko pyszny - wiśniowy grzaniec na bazie herbaty :)Składniki: 1 saszetka
Aga w kuchniNa świątecznym stole znalazły się u mnie po raz pierwszy pierogi z makiem... i były przepyszne :) Choć nie przepadam na pierogami na słodko, to
Aga w kuchniSkładniki: 1 saszetka herbaty green tea lemon Teekanne, 20 ml rumu, 1 plasterek limonki, 15 ml syropu cukrowego, 100 ml wrzątku. Przygotowanie: Herbatę
Aga w kuchniJeśli lubicie szpinak to polecam Wam tą zapiekankę, jest banalnie prosta... a do tego przepyszna :)Składniki: 1 opakowanie makaronu kokardki, 400 ml kremówki, 250 g świeżych
Aga w kuchni