Koktajl spalający tłuszcz z pomarańczy i grejpfruta – dzięki dużej zawartości błonnika, poprawia perystaltykę i przyspiesza zrzucanie zbędnych kilogramów. Z podanych składników wychodzą 3 porcje koktajlu po 250 ml każda. Inspiracja: Danka pichci @media (min-width:800px){ .ads-right .adsbygoogle, .ads-right {max-height:310px;} } @media(max-width:400px) { .ads-right {margin:10px;clear:both;float:none;width:100%;text(...)right .adsbygoogle {width:auto;width:330px;} } @media(min-width:1201px) { .ads-right {margin:10px;float:right;clear:right;} .ads-right .adsbygoogle {width:auto;width:380px;} } (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Koktajl spalający tłuszcz z pomarańczy i grejpfruta – Składniki: 2 pomarańcze (ok. 650g) 1 grejpfrut (ok. 490g) pół łyżeczki cynamonu 1 łyżka miodu odrobina ziaren sezamu do posypania wierzchu koktajlu (adsbygoogle = window.adsbygoogle
Kulinarne PrzebojeDziś proponuję szybki smaczny deser. Kiedy nachodzi nas ochota na " małe co nie co ", zamiast podjadac niezdrowe chipsy, można przygotować smaczny deser w dosłownie 1 minutę
Kuchnia z widokiem na ogródSkładniki: jogurt waniliowy truskawki kiwi pitahaya Sieć supermarketów Kaufland od jutra tj 10 kwietnia ma w swojej ofercie owoce egzotyczne w super cenach :)
ClauditteMissCookingSkładniki: 200g selera naciowego 400g jabłek 100g naturalnego jogurtu sok z połowy cytryny 3 ba nany Przygotowanie: Selera umyć, obrać z nitek i pokroić na
Gaździnka warzySkładniki: 900g marchewki 520g buraków 2 średnie pomarańcze 2 jabłka Przygotowanie: Marchewki i buraki umyć, osuszyć , obrać i pokroić na mniejsze kawałk i. Wło żyć do
Gaździnka warzySkładniki: 1 kg truskawek 1 mały kubek jogurtu naturalnego 1/2 l mleka 2-3 łyżki cukru Sposób przygotowania: 1. Truskawki obrać i dokładnie umyć a następnie
A Ty Smakuj MnieWarto od czasu do czasu,a szczegolnie po swiatecznym lasuchowaniu poddac sie detoksowi.Mozemy tego dokonac pijac zielone koktajle.Duza dawka chlorofilu z zielonych warzyw swietnie oczysci nasz
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Niezwykle aksamitny, a to dzięki dodatkowi ananasa. Do tego gdzieniegdzie strzelające pestki granatu. Ideał. Można przygotować w wersji ochładzającej, z mrożonego ananasa, lub
Sto kolorów kuchni