Koreczki to szybki i pyszny sposób na imprezę :) Przypominam Wam 6 propozycji imprezowych koreczków - które wybieracie? TUTAJ - KLIK! znajdziecie fajne tace i patery do podawania przekąsek, ciast czy owoców :) Koreczki imprezowe czyli super koreczki z łososia i cukinii Imprezowe koreczki z szynki konserwowej Koreczki z wędzonego łososia i jajek przepiórczych Koreczki z sera pleśniowego z orzechami
Moje Kuchenne RewelacjeProste i szybkie przekąski każdą zrobisz w ok 10 min .Do tego są bardzo smaczne,pomysłowe i niedrogie ,polecam na każdą imprezę
Swojskie jedzonkoTakie makaronowe muszle to prawdziwy strzał w 10-kę, jeśli chcecie zachwycić swoich gości. Są pyszne, ładnie wyglądają, i co najlepsze, wystarczy tylko po nie sięgnąć
Smaki Na TalerzuKoreczki to szybki i pyszny sposób na imprezę :) Przypominam Wam 6 propozycji imprezowych koreczków - które wybieracie? TUTAJ - KLIK! znajdziecie fajne tace i patery do podawania przekąsek, ciast czy owoców :) Koreczki imprezowe czyli super koreczki z łososia i cukinii Imprezowe koreczki z szynki konserwowej Koreczki z wędzonego łososia i jajek przepiórczych Koreczki z sera pleśniowego z orzechami
Moje Kuchenne RewelacjeJeśli chcecie zaskoczyć swoich gości niebanalną przekąską- ta propozycja jest właśnie dla Was. Gotowane buraki nadziane sałatką z dodatkiem śledzia, sprawdzą się na każdej imprezie
Z Hrabiną w kuchniPieczony burak z pastą budwigową, czyli z twarogiem i olejem lnianym to idealna przekąska lub zdrowy posiłek, który dodatkowo wygląda bardzo zachęcająco. Takiego buraka możecie nawet podać jako przystawkę na rodzinnej imprezie. O paście budwigowej wspominałam Wam już kilka lat temu - klik , więc tylko dla przypomnienia wspomnę, że jest ona najpopularniejsza w diecie jej autorki - Johanny Budwig. Zerknijcie
Di gotujeNie wiem czy zgodzicie się ze mną, ale karp w naszej kulinarnej tradycji kojarzony jest przede wszystkim z okresem Świąt Bożego Narodzenia. To właśnie wtedy i
Smaki Na TalerzuKoktajl z krewetek przeważnie przygotowuję jako przystawkę na domowe imprezy, ale również robię bez okazji, gdyż lubię jeść krewetki. Pierwszy raz jadłam krewetki ponad 30 lat
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięTrochę sama siebie pokomplementuję, ale teraz to przeszłam samą siebie. Ale to dobre! I fajne na imprezę. Ciasto robi się samo - 5 min zagniatania, 1
CzarnawisienkaJa już czuję wiosnę na całego, dlatego mam dla Was różową jak kwiatuszki... SAŁATKĘ ŚLEDZIOWĄ. Ten piękny kolor zawdzięcza burakowi, a w sąsiedztwie szczypiorku naprawdę robi
CzarnawisienkaPolecę Wam małą przekąskę/ przystawkę z bakłażanów, która robi się błyskawicznie, smakuje fantastycznie i nadaję się na wszelkiego rodzaju przyjęcia i imprezy Składniki: – 2 bakłażany – 5 kromek chleba – 400g jogurtu naturalnego tupu greckiego – 5 ząbków czosnku – pęczek koperku – sól i pieprz wg smaku – 2 łyżki oliwy Bakłażany obrać, pokroić na okrągłe plastry
Smaki ArmineProste i pyszne faszerowane pieczarki Fajna prosta wersja faszerowanych pieczarek . Nie wymagająca z prostych składników , smakuje doskonale i stanowi świetną przystawkę na każdą okazję . Kombinacja smaków
Ogrodnik w podróżyLato to czas grilli, imprez do rana, a także spotkań z przyjaciółmi na świeżym powietrzu. Dziś zapraszam Was po przepis na fajna przekąskę, która sprawdzi się na każdym przyjęciu. A w piątek będzie wybawieniem dla osób nie jadających mięsa, bo przyznacie mi racje że tradycyjny śledzik w oleju w piątek na zagryzkę w czasie lata, to jakoś tak słabo wchodzi
Z Majeczką w kuchniWarstwowa sałatka z tuńczykiem Warstwowa sałatka to moim zdaniem jedyna , która zawsze wygląda apetycznie . Możliwości jej skomponowania są wprost nieograniczone i zależą tylko od gustu twórcy
Ogrodnik w podróżyszybka przekąska doskonała na ciepło jak również na zimno, do piwa lub do barszczu czerwonego, sprawdzi się idealnie podczas imprezy sylwestrowej SKŁADNIKI 1 opakowanie ciasta francuskiego, 30 dag kabanosów, 1 żółtko, majeranek WYKONANIE Ciasto kroimy w prostokąty, na środku układamy kawałki kabanosów, zawijamy kabanosy, na wierzchu nacinamy, smarujemy rozkłóconym żółtkiem, posypujemy majerankiem. Pieczemy na złoty kolor w 180 stopniach
słodki bratek