Domowy sos barbecue

Domowy sos barbecue

Domowy sos barbecue

Właśnie do mnie dotarło, że to już końcówka listopada. W przypomnieniach zaczynają pojawiać się powiadomienia, że dziś Katarzynki, niedługo Andrzejki, a tuż po nim Barbórka. Dlaczego o tym wspominam? Bo to okazja do wielu spotkań!  Część z Was na pewno imprezuje w klubach itp, ale są też tacy, którzy takie imprezy organizują w domu i właśnie zastanawiają się, co podać na stół, co przygotować...  Nieodłącznym elementem takich spotkań są przekąski, a jak przekąski, to i sosy do nich :) I już wiecie, s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.