Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Przepis na : obiad

Danie, które dobrze sprawdza się jako przekąska na imprezy czy przystawka do obiadu. Grzyby faszeruję masą z pieczarek, cebuli, wędzonego kurczaka i cebuli i zapiekam posypane parmezanem. 350 g pieczarek (ok. 20 średniej wielkości sztuk) 50 g żółtego sera typu gouda 1 średniej wielkości cebula 30 g wędzonej piersi z kurczaka szczypta soli szczypta pieprzu 3 łyżki śmietany 18% olej do smażenia garść drobno startego parmezanu szczypiorek Dodatkowo: masło do wysmarowania formy Pieczarki umyć i osuszyć. Oberwać og... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Bullio

Autor

BullioBullio

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, kurczak, piersi, grzyby, pierś, kurczak wędzony , pierś kurczaka, pierś z kurczaka, przekąska, impreza, przystawki, obiad, przekąski, kurczak z pieczarkami, dania obiadowe, mięso, przekąska na imprezę, kurczak z serem, zapiekany kurczak, pieczarki do obiadu, pieczarki przekąska, przekąski na impreze, dania z kurczakiem, piersi z kurczaka faszerowane, dania z piersi kurczaka

Inne przepisy z Bullio

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.