Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Przepis na : obiad

Danie, które dobrze sprawdza się jako przekąska na imprezy czy przystawka do obiadu. Grzyby faszeruję masą z pieczarek, cebuli, wędzonego kurczaka i cebuli i zapiekam posypane parmezanem. 350 g pieczarek (ok. 20 średniej wielkości sztuk) 50 g żółtego sera typu gouda 1 średniej wielkości cebula 30 g wędzonej piersi z kurczaka szczypta soli szczypta pieprzu 3 łyżki śmietany 18% olej do smażenia garść drobno startego parmezanu szczypiorek Dodatkowo: masło do wysmarowania formy Pieczarki umyć i osuszyć. Oberwać og... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Bullio

Autor

BullioBullio

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, kurczak, piersi, grzyby, pierś, kurczak wędzony , pierś kurczaka, pierś z kurczaka, przekąska, impreza, przystawki, obiad, przekąski, kurczak z pieczarkami, dania obiadowe, mięso, przekąska na imprezę, kurczak z serem, zapiekany kurczak, pieczarki do obiadu, pieczarki przekąska, przekąski na impreze, dania z kurczakiem, piersi z kurczaka faszerowane, dania z piersi kurczaka

Inne przepisy z Bullio

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję