Dzisiejszy wpis jest poświęcony książce "Przestań się przejadać. Jak zerwać z jedzeniem emocjonalnym w miesiąc" autorstwa Jane McCartney. // http://www.galaktyka.com.pl/product,,712,6.html // Byłam bardzo ciekawa
Kasia SarnaW mniejszych miejscowościach w Polsce można spotkać kobiety, które słyną w całej okolicy ze swego talentu kulinarnego. Mimo tego, że nie pojawiają się w żadnym Master
WiszniówkaMINESTRONE Z ZIELONYMI WARZYWAMI to witaminy z wielu zdrowych warzyw... Artykuł MINESTRONE Z ZIELONYMI WARZYWAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWczoraj mieliście okazję przeczytać recenzję książki „Szczęśliwe garnki extra” a dzisiaj mamy dla Was z niej przepis – zupę kalafiorową ze szparagami :)
Kuchenne WariacjeDziś mamy dla Was dietetyczny i zdrowy obiadek a jest nim kolorowa quinoa z warzywami :) Składniki na quinoa z warzywami: - 120
Kuchenne WariacjeW związku z tym, że studenci tworzą szerokie grono moich odbiorców, postanowiłam opublikować przepis skierowany głównie do nich. Mało pieniędzy, dużo imprez i innych poważnych wydatków
Be Fit Be StrongWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pieczeń rzymska zwana również klopsem to znane i lubiane danie. Przepis jest bardzo prosty, idealny dla osób zabieganych i
Marta GotujeNa świynta moja Muter już połra lołt 1 kupuje wyndz ō noł 2 szinka, takoł w cołojści i do tego tak fajnie powi ōnzano dratwōm 3
Chop w kuchniCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pyszna, aromatyczna i soczysta pierś z indyka w formie rolady z dodatkiem warzyw i sera camembert. Zrobiłam
Marta GotujeDzisiaj danie wege, ale z mięsem – taka wersja 2 w 1 😉 Wszyscy, którzy mięsa nie jedzą, mogą pominąć smażenie i dodanie steka. I gwarantujemy, że
slodkokwasnaplDziś na obiad zrobiłam zupę fasolową, mi smakowała, mojemu mężowi też, a synkowi niekoniecznie, szczególnie nie smakowała mu fasola, bo ziemniaki i marchewkę wcinał. Przepis pochodzi
moj przepis naKugel to typowe, żydowskie danie, ale w naszym wydaniu jest całkowicie odmienne. Jest totalnie wegetariańskie, choć aż prosi się o to, by "skazić" je jakimś mięskiem
zobacz ich smakCzy u was też się gotuje zupę w wielkim garze? Z zapasem? U mnie zdecydowanie tak. Lubimy zupy i nie bardzo sobie wyobrażamy bez nich
Mam To Na WidelcuBardzo polubiłam robienie pierogów (a kiedyś były dla mnie zmorą). Chciałam poeksperymentować z innym farszem, więc zaczerpnęłam inspirację z tradycyjnej kuchni polskiej, gdzie przygotowywało się pierogi
Przepisy Aleksandry