fridge, best for the night. The next day fry it in oil on both sides. Cook pasta following package instructions. Heat oil in a wide frying pan or wok, fry chopped garlic and place it on a plate. Pour in some oil again and fry sliced mushrooms, next add chopped peppers and broccoli flowerettes. Pour in some water
Qlinarnie i Qlinarnieglass cherries Soak almonds, drain off after 2 hours. Blend almonds with dates, flaxseed and cacao. You’ll get a plastic mixture. Place it inside of a small baking pan or (like me) on a dessert plate of ca. 15cm diameter). Put in the fridge. Blend/mix all filling ingredients. Spread it evenly over the tart and place some cherries
Qlinarnie i Qlinarniezucchinis (green or yellow) salt and pepper optionally: smoked paprika or favourite herbs Cook pasta following package instructions, add olive oil, stir. Grate zucchini. Melt butter in a frying pan, add zucchini and cook until soft (till most of the water has evaporated, ca. 10-15 minutes). Season to taste with salt, pepper and smoked paprika or your favourite herbs
Qlinarnie i Qlinarniepaprika (non-smoked) 4 allspice grains, 3 bay leaves salt, pepper Soak beans overnight. Cook the next day and drain off. Heat oil in a frying pan and fry finely chopped onion and garlic. Put aside on a small plate. Heat some oil and fry diced tofu. Add the following into the saucepan with beans: fried tofu, onion
Qlinarnie i Qlinarniegreens: 2-3 bunches of chives and parsley leaves Boil buckwehat, millet and hulled barley groats separately. Finely chop onions and garlic and fry them in a wide frying pan. Add chopped cabbage, bay leaves and allspice grains and fry for a short while. Next pour in some water (1 glass) and simmer until the cabbage is soft
Qlinarnie i Qlinarniewater salt, pepper, turmeric 2-3 tbs soy sauce 8-10 tbs breadcrumbs + for coating Boil millet and lentils (separately). Finely chop mushrooms. Heat oil in a wide frying pan, add finely chopped onions and garlic and fry for a short while. Next add mushrooms and cook for a few minutes. Place the following in a big bowl: millet
Qlinarnie i Qlinarniepiórka, ogórka w plasterki a pomidora w półplasterki. Musztardę mieszamy z miodem i olejem, dodajemy śledzie i warzywa, mieszamy. Gotowe śledzie wstawiamy do lodówki na kilka godzin. UWAGA: Panie, które stosują w kosmetyce oleje do pielęgnacji cery, zachęcam do wypróbowania oleju słonecznikowego. Ja do tej pory stosowałam jojoba, rycynowy i z oliwek, były dobre aczkolwiek ciężko się wchłaniały. Olej
Jadło i czytadłoprzyszłam, czyli włosami , czy nie za krótkie, czy nie za jasne, czy na ten bok, czy może nie. A dyskusja trwała i koniec końców był taki, że Panie stwierdziły, że z piekarnika to tylko najlepsze wychodzą ciasta :) Hmm.... Wracając do ziemniaków... moje ziemniaczki pieką się w piekarniku ok. 30-40 minut ( wszystko zależy od pory roku i gatunku samych
Kuchnia z widokiem na ogródtłuszczu. Czym to owocuje? Najedzoną rodziną, która ma czas, a nie ma nadwagi i ma uśmiech na twarzy (bo je coś dobrego), a zazdrosne spojrzenia... to jedynie rzuca szanowny pan partner, gdy jego zgrabna kobieta jest dla innych mężczyzn tym, czym dla pożeraczki sałaty kawał smacznego mięska. SKŁADNIKI: - Pierś z indyka, 1 kg - przyprawy (na bogato): * Pieprz Cayenne * Pieprz
Wypisz Wymalujslice bread, toasted and crumbled lemon for juice and garnish salt and pepper to taste Preparation: Squeeze lemon juice over trouts and season with salt and pepper. Heat small pan on medium heat and fry the bacon, remove when crispy and place into a bowl. Saute onion in bacon fat a couple minutes over medium heat, then add mushrooms
karmelowygotowych miksów, i rezultat jest taki, że ciasta są słodkie, ale ciężko wyczuć w nich jakikolwiek smak... Nudne są po prostu, niestety. Ludzie natomiast są wspaniali - Lone i panie z butiku mnie rozpieszczały jak mogły, nikt mnie nie stresował, nie denerwował się, gdy zrobiłam coś nie tak. Chwalono za to za najmniejsze drobiazgi, więc codziennie szłam tam z dużą
Pożeraczka, czyli raz adobrzezapomnienie, bo wiadomo, porządny rosół powinien gotować się od samego rana.Po szybkiej lustracji lodówki i zamrażalnika postanowiłam zrobić krem z pora, którego kupiłam na sałatkę :-) No cóż, człowiek planuje Pan Bóg krzyżuje. Byłam w o tyle dobrej sytuacji, że miałam zamrożony bulion, także uwinęłam się bardzo szybko i sprawnie. Zupa wyszła pyszna. Wszyscy zadowoleni i najedzeni. Składniki
pieprzny smaczektablespoons grated mozzarella pinch of red chili pepper flakes salt and pepper to taste fresh chives, chopped, for garnish Preparation: Preheat oven to 200 oC. In a medium pan over medium heat, saute garlic in olive oil until soft and fragrant, about 2 minutes. Add chorizo and cook for another minute or two. Add tomato sauce, chili pepper flakes
karmelowyJeszcze ktoś pomyśli, że zazdrosna jestem, bo nie będę miała sesji w CKMie i nie dostanę kącika w DDTVN. Wiecie kto wygrał program? Gość, który podał surowego królika. Serio. Pan Wygrany jechał po wszystkich jak leci. Znał się na wszystkim. Ekspert światowy od kuchni i jedzenia wyskoczył z surowym mięskiem. Szkoda mi Charlesa i Diany. Pokazali coś fajnego i innego
ladykitchendrugi tydzień w piątek na pobliski ryneczek przyjeżdża samochód ze świeżymi rybami. Kolejka się ustawia, gdy Pan jeszcze rozkłada stoły.Nie ma się jednak co dziwić, bo tak pięknych i świeżych ryb nie uświadczysz w żadnym rybex-ie czy markecie.Ceny też przystępne, więc nic tylko kupować.Dzisiaj dostałam cudowne, duże śledzie.Przypomniałam sobie smak z nadmorskich smażalni. Składniki
Gosia gotuje