Domowe przetwory – kiszonka z brukselki i buraczków Kiszone brukselki – smaczne, zdrowe i chrupiące. W nadziei na uzyskanie pięknej czerwonej kiszonki, podobnie jak przy kalafiorze
Tajemnice SmakuKandyzowane skórki pomarańczy ze świeżych i mrożonych skórek Kandyzowana skórka pomarańczy to świetny dodatek do ciast i deserów. Jest również idealną przyprawą do herbaty lub grzanego
Tajemnice SmakuDomowe kiszonki – fermentowany fenkuł Kiszony koper włoski to moje odkrycie z zeszłego sezonu. Przygotowałam wtedy dwie porcję i okazało się, że to zdecydowanie za mało
Tajemnice SmakuSprawdzony przepis na zakwas z buraczków, nie tylko na świąteczny barszcz, również do picia na co dzień! Jeszcze niedawno na czerwony barszcz kisiłam buraczki z dodatkiem
Tajemnice SmakuPyszna i zdrowa domowa kiszonka z kapusty, buraków, marchewki z ostrą koreańską papryką Gochugaru Pomysł na kiszonkę z kapusty, marchewki i buraczków powstał w mojej głowie
Tajemnice SmakuPyszna i zdrowa domowa kiszonka z kapusty, buraków, marchewki z ostrą koreańską papryką Gochugaru Pomysł na kiszonkę z kapusty, marchewki i buraczków powstał w mojej głowie
Tajemnice SmakuPrzetwory domowe – domowy ocet winny, ocet z winogron Samodzielne wykonanie octu nie jest ani czasochłonne, ani nie wymaga specjalnych umiejętności. To bardzo łatwy proces, więc
Tajemnice SmakuPrzetwory domowe – domowy ocet winny, ocet z winogron Samodzielne wykonanie octu nie jest ani czasochłonne, ani nie wymaga specjalnych umiejętności. To bardzo łatwy proces, więc
Tajemnice Smaku