grupy B, C, potas, magnez, wapń żelazo i selen. Czosnek warto spożywać przez cały rok, aby wzmocnić odporność organizmu na działanie drobnoustrojów. Czarny bez Zwalcza bakterie, wirusy i grzyby. Syrop z kwiatu czarnego bzu przyspiesza leczenie infekcji, obniża gorączkę oraz łagodzi obrzęk gardła. Czarny bez zawiera wysokie stężenie witaminy A, C, żelaza, potasu, sodu i wapnia. Zioła wzmacniające organizm
ProstePesto.plmoże tym razem na wigilię taką zupę ugotuje ktoś? Jest mega pyszna, aromatyczna, pachnie leśnymi grzybami, pachnie latem. Tym bardziej teraz zimą smakuje wybornie, polecam. Na wigilijnym stole w ubiegłym roku zrobiła u mnie robotę, polecam i Wam. Zupa grzybowa z dorszem. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowaniewięc można przygotowywać ją na wiele sposobów i z różnymi dodatkami. Czasami dodaje się do niej jajka ugotowane na twardo, serek biały lub twaróg, keczup, majonez, smażoną cebulę, uduszone grzyby, ryż, a także ogórki kiszone, konserwowe lub surowe. Można ją całkowicie zmiksować na gładko, bądź pokroić w drobniejszą kostkę. Pastę z makreli można podawać również jako dodatek do krakersów
ProstePesto.plpierogów nigdy dość. Na stole świątecznym muszą być koniecznie, nawet jak świąt nie obchodzicie to świecka tradycja mówi że pierogi muszą być. Tym rzazem polecam pierogi z kapustą i grzybami gotowane a potem obsmażane. Spróbujcie koniecznie, są przepyszne. Ich sekret polega na długim gotowaniu farszu grzybowo - kapuścianego. Pierogi obsmażane. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowanieTakie ślimaczki z kapustą i grzybami idealne będą do barszczu czerwonego na wigilię. Albo jako zwyczajny, nadzwyczajny obiad rodzinny. Kwaskowa kapusta i słodycz ciasta francuskiego to idealne połączenie, polecam. Kapuściane ślimaki. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowanie