Leczo z boczniakami i ciecierzycą

Leczo z boczniakami i ciecierzycą

Leczo z boczniakami i ciecierzycą

Leczo w nieco odmiennej wersji. Świetna propozycja dla tych którzy nie jedzą mięsa lub chcą ograniczyć jego spożywanie i dla tych co cenią sobie zdrowe pełne witamin posiłki. Aromatyczne przepyszne i w miarę szybkie do przygotowania danie jednogarnkowe.  2 duże porcje 1 duża cebula (150g) Papryka czerwona lub inna (200 g) Pół średniej wielkości cukinii (250 g) Boczniaki 250 g Ciecierzyca (ugotowana 100 g) 1 szklanka passaty pomidorowej ( 250 ml) 2-3 łyżki oleju do smażenia sól, pieprz do smaku kmin rzymsk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.