Warzywne klopsiki przypominają szwedzkie pulpety z Ikei, tylko że są zrobione bez grama mięsa. Smakują super no i są po prostu zdrowe. Czas: Jeśli masz gotowe składniki 15 minut, jeśli nie 45 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 4 Tanio, zdrowo, pysznie. Tak można podsumować warzywne klopsiki z kaszy, ryżu i pieczarek. Nie jesteśmy wegetarianami, lubimy mięso (choć mocno ograniczamy spożycie), ale bardzo bliskie naszemu sercu, a raczej żołądkowi:) są takie właśnie przepisy: same warzywa, a technik... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.