Kanapka z gotowaną kapustą kiszoną, boczkiem i serem smażonym może wydawać się dziwaczna, ale nie jest. Połączenie jest GENIALNE! Jeśli znudziły Ci się zwyczajne kanapki, koniecznie
Oryginalny smakZupa chrzanowa Przepis na zupę chrzanową z chrzanem ze słoika Zupa chrzanowa z jajkiem i ziemniakami może być zarówno doskonałą przystawką, jak i głównym posiłkiem. Tradycyjna
Cztery Fajeryktóry przekłada się na jakość wypieków. Twórczość i kreatywność także mają swoją cenę Każdy autorski tort jest niepowtarzalny, posiada własną “duszę”. Nie można tego znaleźć w kupionych w sklepie ciastkach. Owszem, ciasta w sklepie też są do kupowania, ale nie będziesz w stanie czerpać chociażby jednej dziesiątej tej przyjemności, jaką oferuje ekskluzywny tort. Artykuł Dlaczego autorskie ręcznie robione torty
ProstePesto.plMini pączki budyniowe to ekspresowe słodkości na jeden kęs. Wilgotne w środku za sprawą jogurtu naturalnego, z zewnątrz chrupiące. Budyniu nie trzeba wcześniej robić, wystarczy wsypać
Oryginalny smakPrzepis na niezwykłe pączki z ciasta parzonego podawane koniecznie z sosem czekoladowym. Wyglądem ani smakiem w ogóle nie przypominają naszych tradycyjnych pączków, ale warto je zrobić
Słodki Blogzacznie się gotować. Bardzo ważne jest, aby cały czas masę mieszać, w innym razie z pewnością się przypali. Gorącą masę wykładamy na herbatniki i wyrównujemy. Następnie układamy kolejną warstwę ciastek. Odstawiamy, aby masa wystygła. Galaretki przygotowujemy w dwóch osobnych naczyniach zgodnie z przepisem na opakowaniu. Tężejące galaretki w sposób niesymetryczny wykładamy na zimne ciasto (jak na zdjęciu). Odstawiamy
Kuchnia Na Wypasiewęglowodanów, ale upewnij się, że są to węglowodany złożone. Jedną z rzeczy, której należy unikać za wszelką cenę jest spożywanie węglowodanów prostych, czyli tych, które znajdują się w przemysłowych ciastkach, czekoladkach i zdecydowanej większości ultra przetworzonych produktów. Jeśli masz zamiar jeść je poza domem, ważne jest, aby były to produkty łatwe w przygotowaniu i które mogą być przechowywane poza
ProstePesto.plczekolady 250 g mascarpone ulubione owoce Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Mascarpone miksujemy i wlewamy rozpuszczoną, chłodną czekoladę. Dokładnie razem miksujemy i wylewamy na spód z ciastek. Na wierzchu układamy owoce. Wkładamy do lodówki na godzinkę. Smacznego
Przepisy mojej mamy