świąteczne warsztaty, których sponsorami byli kostka do pieczenia Kasia i Dr. Oetker. Bardzo dużo się działo! Wspólnie blogerami oraz innymi gośćmi przygotowaliśmy wiele wspaniałych świątecznych smakołyków. Były bałwanki na patyku, czyli „cake pops”, kruche ciasteczka ułożone w choineczki, babeczki choineczki, pierniczki, babeczki prezenty. Wszystkie przepisy znajdziecie na stronie Nasze Ciasto, a oprócz tego wiele inspiracji na świąteczne wypieki
Mała Cukierenkaświąteczne warsztaty, których sponsorami byli kostka do pieczenia Kasia i Dr. Oetker. Bardzo dużo się działo! Wspólnie blogerami oraz innymi gośćmi przygotowaliśmy wiele wspaniałych świątecznych smakołyków. Były bałwanki na patyku, czyli „cake pops”, kruche ciasteczka ułożone w choineczki, babeczki choineczki, pierniczki, babeczki prezenty. Wszystkie przepisy znajdziecie na stronie Nasze Ciasto, a oprócz tego wiele inspiracji na świąteczne wypieki
Mała Cukierenkaprzygotowane kulki, odstawiamy na 20 minut do lodówki. Po tym czasie, czekoladę ponownie podgrzewamy, tak by była płynna. Bombki i bałwanki zanurzamy w czekoladzie, czekamy aż jej nadmiar spłynie. Czekoladę możemy zabarwić, dodając barwnik spożywczy. Oblane czekoladą CAKE POPS dekorujemy. Udekorowane schładzamy, żeby czekolada dobrze zastygła. Smacznego
kolorowotorcikowoSprawdź inne wyszukiwania: