(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-7661672204237948", enable_page_level_ads: true }); Składniki: 3 łyżki płatków jaglanych (ok. 30 g) 3 łyżki mleka 2
Vroblewska-fitlifeS kładniki: 100 g rukoli (około 5 garści) 200 g pomarańczy (średni owoc) 100 g nasionek granatu (średnia sztuka) 1 płaska łyżka miodu (ok. 20
Vroblewska-fitlifeSkładniki na 2 porcje: 2 łyżki płatków jaglanych (ok. 20 g) 2 łyżki płatków gryczanych (ok. 20 g) 4 łyżki wiórek kokosowych (ok. 24 g) 1
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 1 średnie kiwi (ok. 80 g) 1/2 średniej wielkości jabłka (ok. 100 g) 6 dużych liści sałaty (ok. 30 g) 10 plasterków ogórka (ok. 70
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 2 łyżki mąki sojowej (ok. 30 g) 1 łyżka płatków jaglanych (ok. 10 g) 2 łyżki serka homogenizowanego naturalnego (ok. 50 g) 1/2 małego banana
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 1 płaska łyżka odtłuszczonej mąki sojowej (ok. 12 g) 2 płaskie łyżki mąki ryżowej (ok. 24 g) 1/2 małego banana (ok. 60 g bez skórki
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 1/2 średniej papryki czerwonej (ok. 100 g) 100 g mięsa mielonego z indyka 1 łyżka oleju rzepakowego (ok. 10 g) 1 ząbek czosnku (ok
Vroblewska-fitlifeJak jest tak gorąco to nie chce się jeść, ani gotować. Najlepiej zrobić szybki koktajl i wypić go ze smakiem. Ja miałam zamrożone jagody i okazały
Apetyt na ZieloneKolejna pyszna jaglanka dla Was:) Sekretem są tu karmelizowane w miodzie owoce : słodkie i kwaskowate. To kontrastowe połączenie wraz z orzechami daje wspaniałe doznania smakowe. To
WYSPA SZCZĘSLIWADanie letnie z składników typowo letnich. Młoda kapusta, młode marchewki, pachnący koperek…. To jest gotowe danie obiadowe, obieram kilka ziemniaków i zdrowy sycący posiłek mam
Apetyt na ZieloneDzisiaj lody truskawkowe na bazie kremu angielskiego. Z mlekiem, jajkiem i śmietanką. Słodkie, kremowe, z musem truskawkowym. Im więcej musu tym lody bardziej aromatyczne. Robiłam w
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieBardzo smaczny deser na bazie ryżu i mleka kokosowego. Najlepiej smakuje ciepły, od razu po przyrządzeniu. Możemy go wzbogacić smakiem sezonowych owoców, ja wykorzystałam dżem truskawkowy
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieNie będę ukrywać, że lato nie należy do moich ulubionych pór roku. Nie przepadam za upałami, ale za to ta pora roku ma dla mnie ogromne
Mienta blogCzasem trafiamy na ludzi niezwykłych, pełnych kulinarnej pasji, o której nie sposób przestać rozmawiać. Właśnie takich spotkaliśmy w Żarciu Mamuśki - nowej pierogarni w warszawskim Śródmieściu. Tam
COOKMAGAZINE