Cześć kochani! Dzisiaj chciałam zachęcić was do przygotowania pysznego i bardzo zdrowego, świeżo wyciskanego soku. Od jakiegoś czasu rodzinnie pijemy codziennie świeże soki, wystarczy po pół
Dorota SmakujePrzepyszna zupa z pulpetami i makaronem gryczanym. Składniki: 200 g mielonego mięsa np. wołowego lub indyka płaska łyżeczka suszonego czosnku 1 łyżeczka sezamu 2
AZgotuj!Połączenie kakao, marchewki i pasty słonecznikowej?! Brzmi dziwnie? Otóż nie! Vegetella słonecznikowa od Primavika to gość specjalny! Składniki: 2 jaja 40 g erytrytolu 10 ml
Truskawkowa FiestaSkładniki: pasty sezamowej tahina - 140 g syrop klonowy lub melasa - 80-100 g mąka owsiana - 50-60 g cukier kokosowy - 2 łyżki proszek do pieczenia
AZgotuj!Znacie takie zielone, zdrowe, warzywne chipsy? Ja z moją córeczką jesteśmy ich wielkimi fankami. Ostatnio przygotowałam takie chipsy na sylwestra i okazało się, że moi synowie
Dorota SmakujeW szystkiego najlepszego w Nowym Roku. Polecam pić na zdrowie zielone smoothie z sokiem aloesowym. ok z aloesu może być stosowany wewnętrznie i zewnętrznie. Wspomaga
AZgotuj!Carpaccio z pieczonych buraków jem z wielką przyjemnością. Sam pieczony burak jest pyszny, ale dodatek rukoli, szalotki, fety, włoskich orzechów … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry CornerDorsz gotowany – przepis na dietetyczny i lekkostrawny posiłek – idealny dla niemowlaków, małych dzieci albo osób na ścisłych dietach lekkostrawnych. Jest bardzo prosty do przygotowania
Dorota SmakujeŚledzik w sosie tatarskim smakuje pysznie. To wyśmienita przekąska na domową imprezę, wigilię czy wielkanocny stół. Śledzie są bogatym źródłem … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry CornerCześć kochani. Dzisiaj mam dla was prostą propozycję na pyszną surówkę do świątecznego obiadu. Jej bazą jest kapusta pekińska, ale znajdziemy w niej też takie składniki
Dorota SmakujeSteki wołowe to z pewnością to, co szczególnie mężczyźni lubią najbardziej i do tego najlepiej tak by były krwiste. Jaki stopień wysmażenia wy lubicie? Wyróżnia się
Dorota SmakujeBigos – lubicie? Ja muszę przyznać, że przepadam choć moi domownicy niekoniecznie… A wy? Jak często go przygotowujecie? Tylko na święta czy również bez okazji? Uwielbiam
Dorota SmakujeJedni go kochają, a inni unikają za wszelką cenę. Pewnym jest, że wigilijny kompot z suszu musi zawsze pojawić się na świątecznym stole. Kiedy byłam mała
okolicepalnika.plCześć, witam się z wami serdecznie w ten zimny, grudniowy dzień. Za oknem prawdziwa zima jakiej dawno nie było – mróz, gruba warstwa śniegu – pięknie
Dorota SmakujeJeśli chodzi o proste przekąski, śledzie po kaszubsku z pewnością muszą plasować się na szczycie listy. Duszona cebula, sos pomidorowy i ryba to fantastyczne połączenie, które
okolicepalnika.pl