Przepis na : obiad
Warzywa strączkowe powinny codziennie gościć w naszym menu, ponieważ są źródłem białka oraz błonnika, co pomaga w odchudzaniu. Często jednak odrzucane są ze względu na nieprzyjemne dolegliwości po zjedzeniu, aby ich uniknąć należy: moczyć fasolę 12 godzin, użyć gorącej wody do gotowania, pamiętając o odkryciu przykrywki. Ponad to można zastosować przyprawy takie jak: kminek, cząber, majeranek oraz koper włoski. ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dziewczyna zmagająca się z rzeczywistością umilając każdy dzień zdrowym jedzeniem oraz ćwiczeniami. Zajmująca się hobbistycznie dietetyką oraz fotografią żywności, odkrywająca nowe smaki :-)