Przepis na : obiad
Wykonane ze schabu z cienką, białą kiełbasą i ogórkiem kiszonym, uduszone w aromatycznym sosie piwnym z dodatkiem miodu. Różne smaki, które harmonijnie się uzupełniają dając doskonały kawałek mięsa na niedzielny obiad. Łatwe i szybkie w wykonaniu. Polecam 😊 Składniki - na dwa zrazy 2 kawałki schabu 2 cienkie, białe kiełbaski 2 średnie ogórki kiszone sól, pieprz, tymianek, estragon 1/2 szkl piwa jasnego niepasteryzowanego 1 płaska łyżka miodu 2 łyżki smalcu 1/2 płaskiej łyżki mąki (u mnie bezglutenowa)... czytaj dalej...
Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)