Przepis na : obiad
Uwielbiam domową wędlinę. Po pierwsze za smak, który można uzyskać - właściwie taki jak się chce. A po drugie za to, że wiem co jem. Patrząc na etykiety niektórych produktów z kilometrową listą składników, coraz ważniejsze staje się świadome odżywianie. Szczególnie, kiedy można dostać mięso od znajomego hodowcy:-) Boczuś, który popełniłam jest super miękki, słodko-ostry i raczej szybki w wykonaniu. Składniki: kawałek surowego, chudego boczku - np 1 - 1,5 kg Marynata: cebula ząbek cz... czytaj dalej...
Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)