MASŁO ZIOŁOWO-CZOSNKOWE

MASŁO ZIOŁOWO-CZOSNKOWE

MASŁO ZIOŁOWO-CZOSNKOWE

Masło czosnkowe z dodatkiem ulubionych ziół to świetny dodatek do pieczonych mięs, pieczonych ziemniaków (np. w mundurkach, sezonowo młodych), bagietki, dań z grilla, aromatycznych grzanek podanych, np. do zupy. Sprawdzony i prosty przepis. W opisie kilka ciekawych porad. Tylko 3 składniki. Masło ziołowo-czosnkowe przygotujesz przez cały rok, z łatwo dostępnych składników, z dodatkiem ulubionych ziół, świeżych lub suszonych. Masło ziołowo-czosnkowe SKŁADNIKI: 100 g masła 1 łyżka posiekanych ziół, np. kolendry, koper... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.