Przechowywanie żywności - rób to dobrze

Przechowywanie żywności - rób to dobrze

Przechowywanie żywności - rób to dobrze

Obecne ograniczenia wprowadzone przez rząd zachęcają nas, a nawet niejako wymuszają, kupowanie na zapas. Powinniśmy do minimum ograniczyć kontakt z innymi osobami, zdecydowanie rozsądniejszym wyjściem jest więc robienie większych zakupów raz w tygodniu lub nawet raz na dwa tygodnie, niż chodzenie po mniejsze zakupy co drugi dzień. Robienie dużych zakupów na dłuższy okres czasu wiąże się oczywiście z problemem przechowywania produktów, które przyniesiemy ze sklepu. Według statystyk Polska znajduje się w czołówce... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Autor

Nesta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, ryby, grzyby, pieczywo, mielone, chleb, pierogi, brokuły, ryba, ogórki, mięso mielone, zupa, kalafior, obiad, banan, brokuł, dania mięsne, zupa rybna, szybki obiad, kalafior pieczony

Inne przepisy z Z notatnika dietetyka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.