Przepis na : obiad
Nie lubię marnować jedzenia, dlatego raz na jakiś czas przygotowuję posiłek, w którym staram się wykorzystać to, co zostało mi w kuchni. Najczęściej przygotowuję wtedy danie warzywne lub z dużym dodatkiem warzyw, ponieważ część z nich krótko zachowuje świeżość. Warzywa są dość wdzięcznym dodatkiem - możemy przygotować gulasz, ratatouille, curry z warzywami czy po prostu faszerowane warzywa. Czasem jednak warzyw nie ma aż tak dużo, żeby stanowiły bazę dania, tylko dodatek. W takich chwilach możemy wykorzyst...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Na temat pochodzenia naleśników i tego skąd się wywodzą nie ma jednoznacznych informacji, prawdopodobnie już w starożytności były przyrządzane podobno w Chinach i Europie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...