Koperty z camembertem

Koperty z camembertem

Koperty z camembertem

Chrupiące małe koperty z ciasta francuskiego wypełnione serem camembert i suszoną żurawiną, podane z miodem z tymiankiem. Smakują prosto po wyjęciu z piekarnika, jak i na zimno.Składniki:płat ciasta francuskiegoser camembertżurawina suszonakilka łyżek miodutymianek świeży lub suszonyPiekarnik nastawić na 220 stopni C. Ser pokroić na kawałki. Do miodu dodać łyżeczkę suszonego lub kilka gałązek świeżego tymianku. Ciasto francuskie podzielić na 12 małych kwadratów. Na każdy nałożyć kawałek sera i kilka owoców żura... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wyzwania kuchenne

Autor

Wyzwania KuchenneWyzwania Kuchenne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

camembert, francuskie, miód, susz, ciasto z ciasta francuskiego, pieczenie, żurawina, ciasto francuskie, ciasto, ciasto francuskie, jajko, przekąski, mięso, ciasto na zimno, ciasto z bezami, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, mięsa pieczone, bez pieczenia

Inne przepisy z wyzwania kuchenne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.