Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Dzisiaj zapraszam na pyszną zupę meksykańską. Danie jest banalnie łatwe w przygotowaniu, urzeka smakiem pomidorów i fasoli, aromatem kolendry i sera, doskonale syci, rozgrzewa i przede wszystkim smakuje. Przygotowanie zupy zajmuje mało czasu, choć im dłużej się ona gotuje, tym jest lepsza. Do przygotowania zupy użyłem: 1 litra bulionu warzywnego, 500 gram mielonego mięsa wołowego, 1 czerwonej papryczki chili, 1 puszki czarnej fasoli, 1 puszki czerwonej fasoli, 1 puszki białej fasoli, 1 puszki kukurydzy, 2 pu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wyprawy kulinarne

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

wyprawy kulinarnewyprawy kulinarne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, zupa, fasola, mięso, cytryna, ser żółty, wołowina, czerwona fasola, fasola czerwona, mięso mielone, zupa meksykańska, dekoracje, kuchnia meksykańska, zupa warzywna, zupa z mięsem mielonym, zupa pomidorowa, ser biały, suszone pomidory, dania bez mięsa, jak zrobić wodę z cytryna, smażony ser

Inne przepisy z Wyprawy kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.