Rozgrzewająca fasolka po bretońsku w wersji wege

Rozgrzewająca fasolka po bretońsku w wersji wege

Rozgrzewająca fasolka po bretońsku w wersji wege

 Rozgrzewająca fasolka po bretońsku w wersji wege Danie, które za każdym razem przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Smaczne, wartosciowe, pożywne i, co najważniejsze, proste i szybkie w przygotowaniu. Fasolkę proponuję samemu przygotować w domu. Wcześniej namoczyć przez noc, a następnie ugotować do miękkości z odrobiną soli (okolo30-40 minut). Przelać gorącą wraz z jej wywarem do słoików i po wystygnięciu przechowywać w lodówce.  Jest to bezpieczna alternatywa na zdrową potrawę z fasoli.  Mo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.