Dietetyczny pstrąg z dynią, kaszą i pomarańczem. Zapiekany w płatkach migdałów chrupiących. Jesienna ryba, w zdrowym i fajnym wydaniu. Pomarańczo dodaje fajnego smaku. Macie obiad w jednym naczyniu fajnie podanym. 2 pstrągi 40 dkg dyni hokaido 1/2 szklanki kaszy gryczanej 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 pomarańczo 100 ml wina białego korzennego 2 łyżki płatków migdałowych sól, pieprz, przyprawa do ryb pieprz czerwony kulki natka pietruszki, tymianek, oregano 1/3 łyżeczka cynamonu 1 łyżka masła olej rzepakowy R... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...