Szybki, prosty i dietetyczny obiad. Jest bezglutenowy i bez laktozy. Do szpinaku dodałam zamiast śmietany domowe mleko migdałowe. Podałam go z makaronem z grochu ale może być inny bezglutenowy albo jaki lubicie. 450 g szpinaku 1 cebula 3 ząbki czosnku 300 ml mleka migdałowego sól, pieprz czarny i czerwony zioła włoskie 400 g filetów mintaja 200 g makaronu bezglutenowego u mnie z grochu olej rzepakowy koperek świeży Filety odmrażam, osuszam ręcznikom papierowym. Posypuję solą, pieprzem, ziołami i odstawi... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...