Fasolka po bretońsku z grzybami i batatem

Fasolka po bretońsku z grzybami i batatem

Fasolka po bretońsku z grzybami i batatem

Sycące ogrzewające jesienna fasolka którą wzbogaciłam dodając grzyby suszone, batata i paprykę  polecam zrobić dużą porcję bo zniknie szybko.Aromatyczna fasolka którą zjecie z dokładką.                          Przepis bierze udział w                                               konkursie  www.olejkonwenanse.pl  50 dkg fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję