Przepis na : obiad
Aksamitna konsystencja zupy krem podbija podniebienie prawie każdego. Jest to danie wykwintne, delikatne a zarazem bardzo pożywne i aromatyczne. Na dodatek można je zrobić z każdego warzywa. Zupy krem są zazwyczaj najbardziej popularne jesienią. Ja natomiast najbardziej lubię je jeść wiosną z dodatkiem świeżych ziół. Dziś przygotowałam dla Was gęsty krem z pieczonego selera i marchewki z dodatkiem świeżej bazylii. Myślę, że takie danie idealnie sprawdzi się jako lekki lunch l... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...