Przepis na : obiad
Niedawno pisałam, że nie przepadam za ziemniakami. Jednak jeśli się je odpowiednio dosmaczy, mogą się okazać pyszne. I danie, które dziś proponuję jest tego świetnym przykładem :) Składniki (ilość składników jest zależna od upodobań): małe ziemniaki kilka plastrów chudego boczku koperek liście świeżej bazylii jogurt naturalny sól pieprz Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Boczek pokroić na mniejsze kawałki i usmażyć na rozgrzanej patelni (robiłam to bez tłuszczu). Możne je też upiec przy okazji pi... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...gotuję, bo lubię. Uprawiam własne warzywa i owoce, dlatego mam z czego przygotowywać potrawy na stół ;)