Czekoladowy chleb – miękki, puszysty i długo świeży

Czekoladowy chleb – miękki, puszysty i długo świeży

Czekoladowy chleb – miękki, puszysty i długo świeży

Przepis na : śniadanie

Chleb czekoladowy – metoda Yudane – chlebek miękki, puszysty i długo świeży W kwietniowej piekarni Amber czekoladowy i puszysty chleb, przygotowany zgodnie z japońską metodą Yudane. Przepis oryginalny pochodzi z bloga Bake with Paws i tutaj znajdziecie więcej szczegółów dotyczących formowania chleba. Yudane i Tagzhong Jak zrobić chleb, który będzie miękki , puszysty i zachowa długo świeżość? Polecam zastosować metodę Yudane lub Tangzhong (Water Roux). Obie metody polegają na wstępnym gotowaniu l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.