Gulasz wołowy z kapustą pekińską i batatem z szybkowaru
Gulasz wołowy z kapustą pekińską i batatem z szybkowaru
Szybkie i sycące danie jednogarnkowe. Można się nim zajadać prosto z miseczki lub z naleśnikami. Wołowina wspaniale przechodzi smakiem kapusty pekińskiej, zaś batat nadaje jej delikatnej słodyczy. Kawałki batata gotuj do totalnej miękkości, aby później zagęścić nimi sos. Jeśli wolisz słodki ziemniak bardziej jędrny, skróć czas jego gotowania o jakieś 30 sekund.. Etap I Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 10 min Otwieranie Garnka: Szybkie Etap II Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 2 min Ot... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar
Autor
szybkoszybkowar
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gulasz wołowy, zdrowe przepisy, kapusta pekińska, ziemniak, kapustą, ziemniaki, wołowina, sosy, naleśniki, danie jednogarnkowe, gulasz, dietetycznie, naleśnik, dietetyczne , mięso, naleśniki dietetyczne, dietetyczne naleśniki, dania dietetyczne, mięso dietetycznie
Inne przepisy z Szybko Szybkowar
Dodaj komentarz