Gulasz wołowy z kapustą pekińską i batatem z szybkowaru

Gulasz wołowy z kapustą pekińską i batatem z szybkowaru

Gulasz wołowy z kapustą pekińską i batatem z szybkowaru

Szybkie i sycące danie jednogarnkowe. Można się nim zajadać prosto z miseczki lub z naleśnikami. Wołowina wspaniale przechodzi smakiem kapusty pekińskiej, zaś batat nadaje jej delikatnej słodyczy. Kawałki batata gotuj do totalnej miękkości, aby później zagęścić nimi sos. Jeśli wolisz słodki ziemniak bardziej jędrny, skróć czas jego gotowania o jakieś 30 sekund.. Etap I Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 10 min Otwieranie Garnka: Szybkie Etap II Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 2 min Ot... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.