Przepis na : obiad
Makaron nazywam ruskim, bo smakuje jak pierogi ruskie a jest przy nim zdecydowanie mniej pracy niż przy pierogach:). 400g makaronu 300g twarogu półtustego 300g boczku 2 duże cebule 200ml śmietany 18% sól, pieprz, czosnek granulowany 1. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju podsmażamy posiekane drobno cebulę i boczek. Smażymy do zarumienienia. Dodajemy twaróg, śmietanę i przyprawy. Łączymy z makaronem, mieszamy do połączenia składników. makaron po rusku,...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.