Polędwiczki wieprzowe w podgrzybkach

Polędwiczki wieprzowe w podgrzybkach

Polędwiczki wieprzowe w podgrzybkach

Przepis na : obiad

Wieprzowe mięso i grzyby, duet idealny:).  500g polędwiczki wieprzowej 500g mrożonych, krojonych podgrzybków 1 cebula sól, pieprz  olej 1. Mięso kroimy na plastry o grubości 1,5-2cm, delikatnie rozbijamy dłonią. Posypujemy solą i pieprzem.  2. Na patelnię wylewamy 2 łyżki oleju, mocno rozgrzewamy. Układamy polędwiczki, smażymy po 3 minuty z każde strony. Przekładamy je na talerz i na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę i grzyby. Dusimy 10 minut, na patelnię dokładamy polędwiczki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.