Przepis na : obiad
Wieprzowe mięso i grzyby, duet idealny:). 500g polędwiczki wieprzowej 500g mrożonych, krojonych podgrzybków 1 cebula sól, pieprz olej 1. Mięso kroimy na plastry o grubości 1,5-2cm, delikatnie rozbijamy dłonią. Posypujemy solą i pieprzem. 2. Na patelnię wylewamy 2 łyżki oleju, mocno rozgrzewamy. Układamy polędwiczki, smażymy po 3 minuty z każde strony. Przekładamy je na talerz i na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę i grzyby. Dusimy 10 minut, na patelnię dokładamy polędwiczki ... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.