Paszteciki z ciasta francuskiego z furskim farszem / Paszteciki ruskie

Paszteciki z ciasta francuskiego z furskim farszem / Paszteciki ruskie

Paszteciki z ciasta francuskiego z furskim farszem / Paszteciki ruskie

Przepis na : obiad

Te nietypowe paszteciki bardzo nam wszystkim smakowały:). Powstały przypadkiem, kiedy został mi nadmiar "ruskiego" farszu a okazały się tak świetne, że były prośby o dokładkę:).  2 arkusze ciasta francuskiego jajko do smarowania 150g boczku  Farsz: 500g ziemniaków 500g twarogu półtłustego 3 cebule sól, pieprz 1. Ziemniaki gotujemy do miękkości. Cebulę i boczek kroimy. Na suchej patelni podsmażamy boczek a kiedy tłuszcz zacznie się wytapiać dodajemy cebulę. Smażymy do miękkości, co jakiś czas podlewając w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.