Przepis na : obiad
Świeży szpinak smakuje dużo lepiej niż mrożony. Warto korzystać z niego kiedy jest dostępny na bazarach. W tej prostej wersji smakuje doskonale a przepis obrazuje, że nie trzeba wymyślnych składników by było pysznie a przy okazji zdrowo. To moja ulubiona, kolacyjna wersja makaronu ze szpinakiem, w której więcej szpinaku niż makaronu. ;-) 200g makaronu 1 pęczek świeżego szpinaku 1 średniej wielkości czerwona cebula 2 ząbki czosnku sól, pieprz oliwa do smażenia 1. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowa... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.