
Nastał czas młodych warzyw, jest i młoda kapusta. Przygotowanie jej nie wymaga wiele wysiłku, a efekt jest całkiem smakowity. Lubię dodać kostkę rosołową ( wiem, wiem nie należy) ale to tylko kwestia gustu, jak ktoś jest kostek wrogiem - niech nie dodaje. Ja z kolei nie dodaję cukru do wody w której kapustę gotuję. Do kapusty młode ziemniaki, sadzone jajo, zsiadłe mleko - i obiad gotowy! Zapraszam!Składniki: 1 główka młodej kapusty 1 pęczek koperku lub kopru2 średnie cebule ok. 300 g boczku wędzonego1 łyżka... czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...