Czosnkowa baranina w pergaminie

Czosnkowa baranina w pergaminie

Czosnkowa baranina w pergaminie

Baranina to jedno z moich ulubionych mięs. Pieczenie w pergaminie jest bardzo wygodne  - wszystko można przygotować wcześniej, a dwie godziny przed posiłkiem, przygotowane pakunki po prostu wstawić do piekarnika. To danie świetnie nadaje się na spotkania ze znajomymi. Wystarczy jeszcze zrobić sałatę i przyjęcie gotowe. Polecam! składniki (2 porcje) 450- 500 g baraniny bez kości ( u mnie łopatka) 1 czerwona cebula pokrojona w piórka 10 ząbków czosnku drobno pokrojonych 1 łyżka oregano 1 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.