Dżem z czarnej porzeczki

Dżem z czarnej porzeczki

Dżem z czarnej porzeczki

Początek lipca to pełnia lata i bogactwo świeżych owoców i warzyw prosto z ogrodu. Jest to również czas przygotowania przetworów na zimę. Jednym z dżemów, których zabraknąć nie może w mojej spiżarni, jest dżem z czarnej porzeczki. Uwielbiam czarną porzeczkę w każdej postaci. Na surowo, do koktajli i tart z kremowym wypełnieniem, do świeżo wyciskanych... Read More Artykuł Dżem z czarnej porzeczki pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przetwory, tarta

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.