Przepis na : podwieczorek
Czas czytania: 2 min Tatra dla osób, które chcą zrzucić kilka zbędnych kilogramów, a nie mogą lub raczej nie chcą zrezygnować zupełnie ze słodyczy. Spód zrobiłam z mąki ryżowej z dodatkiem mąki owsianej i domowej pysznej granoli , w której pełno jest chrupiących orzechów i bakalii . Ciasto nie jest zbyt słodkie, ale dla osób liczących każdą kalorię jest to bardzo ważne, aby cukru było jak najmniej. Tarta ma wyjątkowy smak, zupełnie inny niż dobrze Wam znane, pszenne tarty. Jest chrupiąca, orzechowo-bakaliowa... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.