Czas czytania: 2 min Duża porcja witamin, soli mineralnych właściwości oczyszczających i wzmacniających to wszystko zawiera sok z jarmużu i jabłek. Późne lato i jesień to czas, kiedy szczególnie powinniśmy korzystać z dobrodziejstw natury, jest to czas, w którym nie brakuje świeżych soczystych warzyw i owoców nadających się na soki. Jeśli soki to oczywiście najlepsze będą te świeżo wyciskane, które bez problemu możecie przygotować we własnym domu przy pomocy wyciskarki ślimakowej lub sokowirówki. Najważniejszą... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.