Pierniczki w wersji II

Pierniczki w wersji II

Pierniczki w wersji II

Czas czytania: < 1 min To kolejny przepis na pierniczki, które idealne nadają się do dekorowania. Przepis ten ma uboższą recepturę od poprzednich , ale w smaku są równie dobre. Zdecydowanie szybciej się je robi, można upiec je na wiele tygodni przed świętami, bardzo długo zachowują świeżość. Zaraz po upieczeniu są twarde, ale po pewnym czasie miękną, to oczywiście zależy do warunków w jakich je przechowujemy. Polecam! Print Pierniczki .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, pierniczki, ciastka , ciasto, piernik, ciasto drożdżowe, biszkopt, chleb, bułki, pączki, truskawki, drożdżowe, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.